Botoşani: Braconier prins în flagrant de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul avea o geantă plină de unelte de braconaj şi  peşte sustras dintr-un iaz privat. Acesta este cercetat pentru furt calificat dar şi deţinere, transport sau comercializare fără documente legale a peştelui.

Tânărul a fost prins sâmbătă noapte pe strada Bucovina  de un echipaj mixt format din poliţişti şi jandarmi care efectuau un control de rutină. Adrian  Dan M.( 28 ani) din municipiu, avea asupra sa un bagaj voluminos, Poliţiştii au găsit în interiorul genţii de voiaj o setcă cu fir monofilament de 100 m lungime şi 120 cm lăţime, o pompă mecanică de aer, o cameră din cauciuc cu dimensiunea de 900/20 cm, două vâsle din lemn improvizate, un dispozitiv din lemn pe care era înfăşurat 150 m fir nailon pentru pescuit, precum şi cantitatea de 10 kg peşte.

,,În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că întreaga cantitate de peşte a fost pescuită în mod ilegal de către M. ADRIAN DAN dintr-o amenajarea piscicolă situată la periferia municipiului Botoşani, aflată în proprietate privată" se arată într-un comunicat emis de IJP Botoşani.

Tânărul este cercerat sub aspectul săvîrşirii infracţiunilor de deţinere, transport sau comercializare fără documente legale a peştelui  şi furt calificat.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite