Botoşani: Bolnavii au luat cu asalt Spitalul Judeţean şi Casa de Asigurări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce săptămâna trecută programul informatic al Casei de Asigurări de Sănătate nu a funcţionat, iar bolnavii nu au reuşit să obţină adeverinţele de asigurat, astăzi, s-au întors la ghişeul unităţii pentru a obţine documentul necesar la internare.

Cu hărtiile în mână, bolnavii s-au îndreptat către Spitalul Judeţean, unde angajatele biroului de primiri nu mai făceau faţă numărlui mare de cereri.

"De obicei luni este aglomerat, dar ca astăzi nu am mai avut", a declarat agentul de pază de la intrarea Spitalului Judeţean.

În numai jumătate de oră, toate bonurile de ordine pentru Ambulatoriul de Specilitate au fost epuizate, însă bolnavii au refuzat să plece acasă neconsultaţi.

"Tatăl meu are 82 de ani şi odată la trei luni trebuie să vină la control şi să îşi ia reţeta pentru diabet. Cum să stea el la coadă în picioare o oră pentru un bon. Ar trebui să se introducă şi un sistem cu programări pentru cei care abia se deplasează", a declarat Marius Grigore.

Bolnavii se plâng că sunt olbigaţi să vină de la 6.00 pentru a prinde bon de ordine la cabinetele Ambulatoriului de specialitate.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite