Botoşani: Accidente grave produse de prima ninsoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidente pe bandă rulantă
Accidente pe bandă rulantă

Dincolo de aspectul feeric al primei ninsori ce a căzut la Botoşani, se găsesc tragedii ce puteau fi evitate.

Pentru că nu au ţinut cont de ninsoarea abundentă care a pus probleme traficului în această dimineaţă, mai mulţi botoşăneni au văzut moartea cu ochii în accidente ce puteau fi evitate dacă sar fi respectat normele de circulaţie.

De asemenea, anvelopele de iarnă au lipsit în toate situaţiile. Un bărbat a murit pe loc, alte două persoane rănite grav, maşini avariate, acesta a fost bilanţul dimineţii de astăzi şi a primei ninsori care a căzut la Botoşani. Chiar de la prima oră la dimineţii, în zona comunei Unţeni, doi soţi de 56 şi 51 de ani au fost implicaţi într-un accident rutier cumplit. Bărbatul care conducea a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un copac, pierzându-şi viaţa pe loc. Soţia sa, rănită grav a ajuns în grija medicilor.

O oră mai târziu, în altă parte a judeţului, undeva între Stăuceni şi Botoşani, A. H. MIHAI de 49 ani,din comuna Stăuceni, judeţul Botoşani, pe fondul neadaptării vitezei la carosabil acoperit cu zăpadă şi ninsoare abundentă, a pierdut controlul maşinii în care se afla lovind puternic un autoturism care circula regulamentar. În accident a fost  rănit uşor un tânăr de 19 ani.

Peste nici o oră, la 09.20, câţiva kilometri mai încolo, în comuna Suliţa botoşăneanul A. VASILE de 41 ani nu a ţinut cont de mâzga de pe şosea şi de ninsoarea abundentă  şi a pierdut controlul volanului, lovind puternic maşina condusă de suceveanul D. ȘTEFAN IULIAN de 23 ani. Şoferul vinovat a fost rănit grav.

Citeşte şi: Coadă la abonamente pentru tramvai

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite