Botoşani: Beţivii şi bătuţii au umplut Spitalul Judeţean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După Sfântul Gheorghe, camerele de gardă ale spitalelor şi Ambulanţa au fost sufocate de beţivi şi de victime ale agresiunilor. În două zile, pe la Urgenţe au trecut aproape 300 de botoşăneni. 

Ambulanţa a avut zeci de solicitări pentru a transporta la spital persoane în stare avansată de ebrietate sau agresate. În doar două zile, Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean a acordat îngijri medicate unui număr de 278 de persoane, dintre care 94 au fost şi internate. Mulţi dintre aceştia au ajuns la spital din cauza execesului de băuturi alcoolice şi a agresiunilor.

 "A tras pe nas" de Sfântul Gheorghe

Un caz  mai puţin obişnuit a fost al unui tânăr, de 30  din Botoşani, care a fost găsit căzut pe stradă şi care se afla în stare de inconştienţă. Cadrele medicale care i-au acordat îngrijiri medicale sunt de părere că tânărul era drogat. "A fost dus direct pe reanimare şi după două ore şi-a revenit. Era extrem de agitat şi avea tot felul de halucinaţii. Cred că a luat un drog mai tare.  A stat în comă două ore,  şi-a revenit brusc şi a cerut externarea motivând că pierde avionul de Italia. " a spus Marcel Ghiorghiu, asistent şef la UPU. Cadrele medicale spun că din totalul cazurilor care au trecut le la UPU,  şapte persoane au fost internate cu agresiuni grave şi alte 5 în comă alcoolică, iar o parte  dintre aceştia au fost transferaţi la spitalele din Iaşi.

Citiţi mai multe amănunte, mâine în Adevărul de Seară.

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite