Botoşani: Bebeluş de două săptămâni scos la cerşit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani:Tânăra de 28 de ani mai are şapte copii
Botoşani:Tânăra de 28 de ani mai are şapte copii

Copilul şi mama sa au fost fost ridicaţi de pe străzi şi duşi cu forţa de către poliţişti la Centrul de Primire a Minorului în Regim de Urgenţă

La 28 de ani, Elena Văculişteanu are deja opt copii, totţi născuţi pe cale naturală la Maternitatea Botoşani. Cel mai mare are opt ani iar restul au venit pe lume din an în an.  Doi sunt lăsaţi la rude iar ceilalţi sunt împrăştiaţi la centrele de plasament din judeţ.

Mezinul a venit pe lume acum 10 zile. Medicii s-au chinuit să îl pună pe picioare pentru că s-a născut la opt luni şi cântărea doar 2600 de grame.,, Tânără a venit în travaliu şi a născut pe cale naturală.  La patru zile de la naştere, a cerut externarea. Are deja opt copii. Până la 35 de ani mai face 10 ca să poată trăi din alocaţii. Nu îi putem lega trompele fără acordul ei" a declarat dr. Maria Olaru, director Maternitatea Botoşani.

Poliţiştii au găsit-o la câteva sute de metri de Maternitate  în faţa Spitalului Judeţean,, Mavromati,, la cerşit. Au recunoscut-o imediat pentru că au mai văzut-o pe străzi când era gravidă. ,, Bebeluşul era înfăşurat într-o pătură şi plângea. Mama ruga trecătorii să îi dea bani că abia a ieşit din spital, nu alăptează şi nu are bani de lapte" a declarat Bianca Albu, purtător de cuvânt Poliţia Comunitară.

Femeia şi pruncul au fost duşi cu forţa la Centrul de Primire a Minorului în Regim de Urgenţă înainte ca băieţelul să moară de frig şi de foame. Cu seninătate, tânăra recunoaşte că băieţelul abia venit pe lume este o adevărată mină de aur. În mai puţin de trei ore, lehuza a câştigat de pe urma bebeluşului ţinut în frig 300 de lei. ,, Trebuie să îl ajut şi pe tatăl copiilor mei că stă în puşcărie pe nedrept. Serviciu nu am pentru că în fiecare an am rămas gravidă şi nu am putut să îmi caut de muncă" a spus Elena Văculişteanu care vrea să îşi petreacă o noapte alături de iubitul ei în camera prenupţială din incinta puşcăriei.

 Mai multe citiţi mâine în Adevărul de Seară şi Click

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite