Botoşani: FOTO/VIDEO: Beatbox şi jonglerii în Palatul Administrativ: Prefectul le-a dat bani din leafă finaliştilor de la „ Românii au talent“!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ştefan Florescu şi Cosmin Agache au făcut un adevărat show în biroul prefectului care nu a rezistat tentaţiei de a jongla cu mingea de fotbal.

Pentru câteva minute, scena de la „Românii au talent" s-a mutat în Palatul Administrativ. Mai exact în biroul prefectului Cristian Roman care  a ţinut să îi felicite personal pe cei doi finalişti şi să îi încurajeze. Şi pentru că astăzi a fost zi de leafă, Cristian Roman le-a dat celor doi tineri talentaţi câte un plic cu bani.„ Donaţia o fac în nume personal. Sunt bani din salariul meu care sper să îi ajute", a spus prefectul care a refuzat să spună la cât a renunţat din salariu pentru premierea celor doi finalişti. Fiecare a primit un plic cu câte 500 de lei, spun surse din rândul apropiaţilor celor doi.

image

La insistenţele presei şi a prefectului, cei doi finalişti au făcut o scurtă reprezentaţie. Întins pe mocheta din biroul prefectului, Ştefan Florescu a făcut jonglerii cu mingea în aplauzele asistenţei.

Vezi aici demonstraţia:

Botoşani: Florescu în finală cu minge de împrumut!

image

 Spectacolul live oferit de Ştefan, l-a încântat pe prefect care a vrut să încerce şi el câteva mişcări.Nici Cosmin Agache nu s-a lăsat mai prejos. Puştiul i-a arătat prefectului ce sunete poate imita cu corzile vocale.

Vezi aici demonstraţia:

Botoşani: Vezi aici povestea lui Cosmin!

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite