Botoşani: Bătrânul era încă în viaţă în momentul atacului câinilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Criminaliştii au finalizat ancheta în cazul bătrânului găsit mort ieri
Criminaliştii au finalizat ancheta în cazul bătrânului găsit mort ieri

Necropsia cadavrului bătrănului găsit mort ieri pe raza comunei Stăuceni a dovedit că decesul a fost provocat de muşcăturile câinilor.

Echipa operativă a Inspectoratului Judeţean de Poliţie deplasată la faţa locului a stabilit că defunctul a plecat de la domiciliu în cursul dimineţii de 07.03.2010, către satul Roşiori, com. Răchiţi. În timp ce se deplasa pe câmp, a fost atacat de mai mulţi câini fără stăpân, împrejurare în care aceştia i-au produs leziuni în zona picioarelor şi a feţei.

"În urma efectuării necropsiei cadavrului s-a concluzionat că moartea bărbatului a fost violentă şi s-a datorat hemoragiei externe consecutive produse ca urmare a secţionării arterei femurale la nivelul coapsei drepte în condiţiile unui politraumatism. Leziunile constatate s-au putut produce prin muşcare de către câini în condiţiile pe care le-au constatat organele de anchetă", a declarat Daniela Darea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

În cauză se continuă cercetările urmând ca dosarul să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani cu soluţie procedurală.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite