Botoşani: Bătrâni tâlhăriţi şi lăsaţi fără bani de înmormântare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bătrâni care locuiau singuri într-o casă din comuna Corni au fost tâlhăriţi în urmă cu două nopţi de un grup de tineri care le-au luat toţi banii pe care îi aveau strânşi de înmormântare.

Tâlhăria a fost anunţată la Poliţie abia ieri, victimele fiind ameninţate de autori să nu scoată o vorbă. Poliţiştii au reuşit să facă un cerc de suspecţi şi să audieze ieri seară o parte dintre persoanele presupuse că au participat la jaf. Cinci tineri din Corni au fost audiaţi toată noaptea la postul local de Poliţie.

Aurel Fediuc (60 ani), victima tâlhăriei susţine că marţi la miezul nopţii o persoană i-a bătăt la uşă. Crezând că este un vecin, după ce a deschis uşa în casă s-a năpustit un tânăr care i-a pus cuţitul la gât şi i-a cerut toţi banii. „Nu ştiu câţi erau, dar în casă unul singur a dat peste mine. Mi-a pus o baionetă la gât şi a cerut toţi banii. Aveam strânşi în Biblie 1000 de lei pentru înmormântarea mamei şi i-a luat pe toţi." a declarat Aurel Fediuc

În casă se mai afla mama lui Aurel Fediuc, o femie de 94 de ani care este imobilizată la pat. Poliţiştii cred că autorii tâlhăriei au acţionat la sigur, având în vedere că ştiau că bătrânii locuiesc singuri şi că au bani în casă.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite