Botoşani: Bătrâni băgaţi la închisoare pentru o palmă de pământ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Bătrânii împart aceeaşi celulă cu infractori periculoşi
Botoşani: Bătrânii împart aceeaşi celulă cu infractori periculoşi

Doi fraţi din Suceava au fost condamnaţi la o lună de închisoare şi sunt încarceraţi la Penitanciarul de Maximă Siguranţă Botoşani.

Cei doi fraţi suceveni au 72 şi , respectiv , 77 de ani şi au fost încarceraţi la începutul acestei săptămâni la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Botoşani pentru nerespectarea unei hotărâri judecătoreşti. Magistraţii suceveni i-au condamnat pe fiecare la câte o lună de detenţie pentru tulburare de posesie.

O jumătate de hectar de teren i-a aruncat pe cei doi bătrâni după  gratii. Aceştia au municit o viaţă terenul care a devenit acum trei ani proprietate cu acte a unui vecin. Cu toate acestea, bătrânii au continuat să muncească terenul până când instanţa au stabilit că reprezintă un pericol public şi i-au condamnat la închisoare. Luni, poliţiştii au intrat în curtea lor, i-au ridicat şi au dus la închisoare.

,, Bătrâna este încarcerată în pavilionul pentru femei iar fratele ei pe secţia pentru bărbaţi.Nu beneficiază de tratamente speciale dar sunt atent supravegheaţi de medici dată fiind vârsta înaintată. Nu au cerut preşedintelui graţierea pentru că perioada de detenţie e mică. Peste trei săptămâni vor pleca acasă" a declarat Marius Hliban, directorul Penitenciarului de Maximă Siguranţă Botoşani.

Aflaţi povestea lor tragică, în Adevărul de Seară

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite