Botoşani: Bătrână tâlhărită în scara blocului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi tineri sunt cercetaţi penal pentru că au tâlhărit o femeie în scara blocului în care locuia. Unul dintre auturi a fost reţinut de Poliţie şi va fi propus pentru arestare preventivă, iar celălalt va fi cercetat în stare de libertate pentru că a fost doar complice.  

Potrivit Poliţiei, târhăria a fost comisă pe 20 august, însă abia ieri poliţiştii au dat de urma autorilor. În ziua de 20 august,  Ana T.de 62 ani, din municipiul Botoşani a sesizat în scris Poliţia Municipiului Botoşani,  că "în jurul orei 10.00, în timp ce a revenit din oraş, la domiciliu, intrând în holul de la parterul scării blocului unde locuieşte, a fost ajunsă din urmă de un tânăr necunoscut, care a lovit-o în zona cefei şi în acelaşi timp a prins cu o mână, de la spate, atât lănţişorul din aur pe care îl purta la gât, cât şi gulerul bluzei, a smuls cu putere, reuşind să sustragă un fragment din lănţişor. "

Investigaţiile efectuate de poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale au condus la identificarea autorilor faptei reclamate, aceştia fiind  DORIN C.de 29 ani, din municipiul Botoşani, faţă de care s-a dispus începerea urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie  şi  ALIN CONSTANTIN U. de 30 ani, din municipiul Botoşani, faţă de care s-a dispus începerea urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la tâlhărie.

          Primul a fost reţinut pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi sesizarea instanţei de judecată în vederea luării faţă de acesta a măsurii procesuale a arestării preventive pentru o perioadă de 29 de zile. Celălalt autor este cercetat în continuare în stare de libertate.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite