Botoşani: Bătaie pe bobocei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Presa locală
Presa locală

Cu aproximativ două luni înainte de termenul orientativ dat de Ministerul Educaţiei pentru finalizarea înscrierilor şi cu şase luni înainte de debutul anului şcolar viitor sunt deja şcoli unde s-au ocupat toate locurile. Citiţi cele mai interesante articole în revista presei locale.

Drumuri intretinute cu someri 

20 de persoane aflate in evidentele Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) intentioneaza sa angajeze Directia Judeteana de Drumuri si Poduri (DJDP). 120.000 de lei se va cheltuit cu salariile acestora timp de opt luni.

Citiţi articolul complet în Evenimentul de Botoşani

Unde merg banii alocati de stat spitalelor din judetul Botosani: 80-90% pe salarii si 3% pe medicamente

Spitalele din judetul Botosani sunt unitati spitalicesti doar cu numele. Si asta pentru ca aceste unitati cheltuiesc in jur de 80-90% din buget pe salariile angajatilor si doar un procent infim, de doar 3%, este directionat catre medicamentele bolnavilor.

Mai multe detalii pe www.botosaninews.ro

Copii arsi din cauza neglijentei parintilor

Copii desfigurati din cauza neglijentei parintilor! O multime de micuti ajung zilnic la spital cu rani grave, fie din cauza ca se ard cu apa clocotita, fie ca au cazut peste plita incinsa. Medicii pun situatia pe seama educatiei precare a parintilor.

Vizionaţi materialul video pe www.telembt.ro

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite