Botoşani: Bătaie de joc şi lipsă de respect: Bogaţii fac legea la ANL Bucovina!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proprietarii vilelor din cartierul primăriei şi-au transformat curţile în adevărate incineratoare. De la anvelope la resturi vegetale, bogaţii de la ANL ard totul fără să le pese că legislaţia interzice acest lucru iar sute de persoane sunt afectate.

Un fum gros de să-l tai cu cuţitul a pus aseară stăpânire pe cartierul ANL Bucovina.  Iniţial, chiriaşii blocurilor din zonă au crezut că este un incendiu şi a vrut să sune pompierii. „ Nu ştiam de unde atât fum. Nu se putea respira. Am crezut că este incendiu şi m-am grăbit să sun la 112. Apoi am văzut că vecinul de la casa de peste drum a făcut iarăşi foc de tabără" a spus Ionela Honceru, chiriaş ANL.

image

Mai bine de o oră în cartier abia se mai putea respira din cauza mirosul puternic de cauciu ars şi a fumului. „ Noi putem interveni dacă focul nu este supravegheat corespunzător. Problema fumului ţine de Mediu" a declarat plt. Dorina Lupu, purtător de cuvânt ISU Botoşani.

Sub presiunile oamenilor, proprietarul vilei a stins în cele din urmă focul. Nu este prima dată când băgaţii cartierului ignoră legislaţia şi transformă cartierul în maidane.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite