Botoşani: Băsescu a recomandat dorohoienilor să îşi asigure casele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai citiţi Bilanţ provizoriu

               Comerţ cu peşte pe urma inundaţiilor.Nenorocirea sinistraţilor, mană cerească pentru speculanţi!

               Au venit banii pentru victimele inundaţiilor dar după înmormântare!

Preşedintele ţării a încercat să explice sinistraţilor că nu se pot aloca bani din bugetul de stat, în fiecare an, pentru construcţia caselor afectate de inundaţii.

"Este evident că lucrurile se repetă şi ce este esenţial este să avem casele asigurate. Aşa cum asigurăm maşinile şi casele trebuiesc asigurate", a declarat Traian Băsescu.

Sinistraţii se aşteptau la mai multă înţelegere din partea preşedintelui, iar unul dintre sinistraţi a cerut primului om al ţării să trimită specialişti în zonă, nu politicieni.

"Domnule preşedinte, am tot respectul faţă de dumneavostră, dar aş fi preferat ingineri. De 20 de ani se fac comisii şi constatări. Am muncit o viaţă în occident ca un sclav. Toţi banii i-am adus în ţară şi aici vine noroiul până la barbă", a declarat dorohoianul.

Spre finele scurtei vizite în Dorohoi, preşedintele Traian Băsescu a declarat că Guvernul va ajuta financiar populaţia afectată, însă va trebui ca şi comunitatea să acorde o mână de ajutor populaţiei aflate în suferinţă

"Vom trimite la timp materialele de construcţii şi nu o să vă prindă iarna. Trebuie să ţineţi cont însă că statul nu va asigura şi construcţia caselor. De acest lucru va trebui să vă ocupaţi dumneavoastră", le-a spus Băsescu sinistraţilor din Dorohoi.  

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite