Botoşani: BMW Seria 5 confiscat în Vama Rădăuţi Prut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de frontieră împreună cu vameşii au descoperit ascunse într-un autoturism BMW Seria 5, un număr de 1590 de pachete de ţigări de contrabandă care urmau a fi introduse în ţară. Inspectorii vamali au luat măsura ridicării în vederea confiscării a întregii cantităţi de ţigări şi a maşinii.

Captura a fost făcută ieri după amiază  în Vama Rădăuţi Prut. În Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuţi Prut, s-a prezentat pentru a intra în ţară Vasile I., cu dublă cetăţenie româno-moldoveană, în vârstă de 36 ani, la volanul unui autoturism BMW Seria 5, înmatriculat în Italia.

La controlul de frontieră, în baza analizei de risc, echipa comună de control formată din vameşi şi poliţişti de frontieră a descoperit ascunsă în aripile laterale, bara spate şi faţă precum şi în pragurile autoturismului, cantitatea de 1590 de pachete de ţigări marca Kiss, cu timbru de Republica Moldova.

Inspectorii vamali au luat măsura ridicării, în vederea confiscării a ţigărilor, în valoare de aproximativ 6.700 lei, iar persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu amendă de 10.000 lei. De asemenea, autoturismul în valoare de 63.000 lei a fost indisponibilizat în vederea confiscării, motivat de faptul că a fost utilizat pentru introducerea în ţară a ţigărilor prin sustragere de la controlul vamal.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite