Botoşani: Autorităţile i-au minţit pe dascăli că Guvernul discută de salariile lor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Profesorii au fost minţiţi pe faţă de către autorităţi care au promis liderilor de sindicat că problema din învăţământul botoşănean a fost pusă pe ordinea de zi de luni a Guvernului. Ieri,  Guvernul nu a avut nicio şedinţă.

Ieri, timp de o oră, liderii de sindicat au purtat discuţii cu prefectul judeţului pentru a găsi soluţii de rezolvare a crizei în care a ajuns învăţământul botoşănean. După întâlnirea cu prefectul, liderii de sindicat, inclusiv secretarul FSLI,  Liviu Pop, au anunţat în faţa a 400 de profesori adunaţi la mitingul din Piaţa Revoluţiei că problema salariilor a fost pusă pe ordinea de zi a şedinţei de Guvern de ieri."Sperăm ca astăzi (n.n: luni), în şedinţa de guvern să se rezolve problema astfel încât mâine dimineaţă să luăm o decizie de suspendare a protestelor", a declarat ieri la miting , Liviu Axinte, liderul LSI.

Surpriză însă! Ieri, Guvernul nu a avut nicio şedinţă, aşa că nu avea cum să pună pe ordinea de zi problema profesorilor din Botoşani care nu şi-au luat lefurile de o lună şi jumătate.

Sindicatele au anunţat că vor continua protestele Astăzi peste 20 de şcoli vor sta închise, iar la ora 12.00 va fi organizat un miting în faţa Prefecturii.  

PROGRAMUL PRIMULUI-MINISTRU EMIL BOC- Luni, 21 martie 2011

Ora 15.00 -    Vizită la REMAT Bucureşti Sud S.A. -Participă ministrul Mediului şi Pădurilor, László Borbély. (strada Berceni Fort, nr. 5, sectorul 4)

Ora 17.00  - Întrevedere cu David Cote, preşedinte şi CEO al Honeywell (Palatul Victoria)

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite