Botoşani: Aurel Ioniţă, demis de vestiar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aurel Ioniţă a fost demis după prima victorie în prima ligă voleibalistică.
Aurel Ioniţă a fost demis după prima victorie în prima ligă voleibalistică.

Jucătoarele Pro Volei au refuzat să se prezinte astăzi dimineaţă la antrenamentul echipei, iar conducerea clubului CSS Pro Volei a decis să renunţe la serviciile tehnicianului care a dus formaţia în prima ligă voleibalistică.

Până la găsirea unui înlocuitor pentru primul loc pe banca tehnică, formaţia va fi antrenată de secundul Mihai Vasilică.

"Au fost mai multe conflicte şi mai multe scurgeri de informaţii în presă, care cred că se vor stopa odată cu această decizie de a nu mai continua cu domnul Ioniţă. Încercăm să introducem o mentalitate profesionistă în intoriorul clubului", a declarat preşedintele CSS Pro Volei, Cătălin Obuf Buhăianu.

Conducerea clubului a propus tehnicinului secund să preia postul lui Aurel Ioniţă, însă acesta a refuzat.

"Mişu Vasilică are un anumit target, pe care trebuie să îl îndeplinească în maxim doi ani de zile. I-am propus să rămână singur pe bancă, dar a refuzat şi a zis că mai are nevoie de un an de zile pentru a fi principal ", a adăugat Cătălin Obuf Buhăianu.

 Potrivit conducerii clubului, conflictul dintre jucătoarele autohtone şi cele sârboaice a dispărut odată cu această schimbare pe banca tehnică.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite