Botoşani:(UPDATE) Cătuşe pentru şase dintre suspecţii de prostituţie şi trafic de persoane: Printre cei arestaţi preventiv se află şi agentul Lucian Leahu!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Agentul Lucian Leahu a fost arestat
Botoşani: Agentul Lucian Leahu a fost arestat

Arestat preventiv este şi campionul de raliu , Andi Drob. Suspecţii arestaţi preventiv vor rămâne în arestul Poliţiei Suceava. Alte şase persoane vor fi prezentate peste câteva ore la Tribunalul Suceava cu propunere de arestare preventivă. Agentul Lucian Leahu  a fost suspendat din funcţie şi riscă să fie dat afară din Poliţie.

Vezi aici cum era structurată reţeaua şi cum acţiona, dar şi imagini de la descinderile de ieri!

Ora 11.45

Cei şase botoşăneni arestaţi preventiv pot contesta în termen de trei zile decizia dată astăzi de Tribunalul Suceava la Curtea de Apel. Surse din rândul anchetatorilor susţin că patru dintre arestaţii preventiv au făcut deja recurs.  Acuzaţiile aduse de procurorii DIICOT sunt grave. Printre cele 130 de femei obligate să se prostitueze se aflau şi minore.

Magistraţii Tribunalului Suceava au respins cererea de arestare preventivă în cazul altor şase presupuşi membri ai reţelei şi au decis continuarea cercetărilor cu suspecţii în stare de libertate.

ora 10.30.

Mandatele au fost eliberate în această dimineaţă de magistraţii Tribunalului Suceava. Agentul Lucian Leahu, pilotul Andi Drob, Sorin Andronache, Emanuel Zaharia Valeriu, Sorin Celibache(zis Ciocolată) şi Gheorghe Olariu au fost arestat preventiv pentru 29 de zile. „ Toţi cei şase suspecţi sunt din Botoşani şi  sunt acuzaţi de trafic de persoane şi aderare la grup infracţional organizat" a declarat Marius Cazac, şeful DIICOT Suceava.

Botoşani:Campionul de rally, Andi Drob, a fost arestat

Agentul Lucian Leahu de la postul de poliţie Ungureni a fost suspendat din funcţie „ I s-a luat armamentul şi a fost suspendat pe perioada cercetărilor. Dacă i se va stabili vinovăţia , va fi dat afară din Poliţie" a declarat cms. şef Viorel Şerbănoiu, şeful IJP Botoşani.  Inculpaţii vor rămâne în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Suceava.

Botoşani: Agent Lucian Leahu, ridicat de mascaţi

În cursul acestei zile, la Tribunalul Suceava urmau să fie duşi alţi presupuşi membri ai reţelei care a obligat 130 de femei din nordul Moldovei să se prostitueze în  cluburile din Olanda, Germania, Spania şi Italia. Reţeaua a fost anihilată după ce 30 dintre victime au reuşit să scape din mâinile traficanţilor şi să depună mărturie.

Traficant persoane

ora 8.00

Surse din rândul anchetatorilor susţin că audierile în cazul suspecţilor de prostituţie şi trafic de persoane nu erau încheiate la miezul nopţii. Cei 15 botoşăneni şi doi suceveni au fost audiaţi la sediul DIICOT Suceava unde au ajuns în baza unor mandate de aducere.

BotoşanI: Presupuşii membri ai reţelei au fost duşi rând pe rând la tribunal
Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite