Botoşani: Au plecat cu 33 de sportivi şi au venit cu 35 de medalii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii lui Nicolae Paşniciuc au reuşit să ocupe fiecare căte o poziţie pe podium la Cupa Feteşti la Taekwondo, iar doi dintre ei au mai fost premiaţi şi pentru cel mai bun sportiv al competiţiei.

Desfăşurată la sfârşitul săptămânii trecute Cupa Feteşti la Taekwondo a adunat la start toţi sportivii de valoare din ţară. Competiţia este o ultimă verificare pentru sportivi înainte de participarea la Campionatul Naţional de copii şi cadeţi.

Botoşaniul a fost reprezentat la competiţie de 33 de sportivi legitimaţi la Real Taekwondo Team şi Ştefan Luchian Ştefăneşti, ambele cluburi avându-l ca antrenor pe Nicolae Paşniciuc. Elevii acestuia au reuşit să obţină 12 medalii de aur, 16 de argint şi 5 de bronz, plus încă două medalii pentru cel mai bun sportiv al competiţiei.

Taekwondo este o artă marţială coreeană, faimoasă în special pentru loviturile înalte cu piciorul. Practicat de peste 2000 de ani în Peninsula Coreeană, Taekwondo reprezintă una dintre cele mai vechi arte marţiale, în prezent fiind popular în lume ca disciplină sportivă, intrând recent în familia sporturilor Olimpice.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite