Botoşani: Au ajuns la acoperişuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
20 de case au fost acoperite
20 de case au fost acoperite

20 de case de pe şantierul Habitat din Dorohoi au fost deja acoperite.

Cu sprijinul a 30 de specialişti de la o firmă ce se ocupă cu producerea de material pe acoperişuri, casele au fost acoperite cu tablă şi urmează să fie pregătite pentru lucrările de finisaj interior şi exterior.

„Acţiunea face parte din programul de parteneriat cu Fundaţia Habitat for Humanity România, program în care societatea noastră a donat şi montat învelitorile la opt case. Cei 30 de specialişti sunt din toate colţurile ţării şi s-au oferit voluntari pentru a reuşi să redăm speranţa oamenilor care aşteaptă să se mute cât mai repede în case noi", a precizat Liviu Maftei, director zonal Lindab.

Lucrările s-au desfăşurat sub ochii beneficiarilor care aşteptau curioşi să vadă cum vor arăta casele acoperite.

„Se vede că sunt specialişti. Muncesc ca furnicile şi nu mă aşteptam ca în numai două zile să schimbe complet aspectul şantierului", a spus Ioan Soltuz unul din sinistraţii dorohoieni care va primi o casă nouă construită de fundaţia Habitat for Humanity România.

Voluntarii de la Dorohoi speră ca cele 30 de familii ajutate cu locuinţe noi să îşi petreacă sărbătorile de iarnă în căldura unui cămin nou, decent şi sănătos.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite