Botoşani: Atelier mecanic incendiat de un aparat lăsat în priză

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Arhivă Adevărul
Botoşani: Arhivă Adevărul

Incendiul a avut loc în această dimineaţă în jurul orei 07.00 când  dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga  a fost anunţat despre izbucnirea unui incendiu într-un atelier mecanic situat pe strada Gării din municipiul Botoşani.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Botoşani cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă. La sosirea gărzii de intervenţie, ardeau mai multe bunuri materiale din interiorul atelierului, existând pericolul ca flăcările  să se extindă la un alt atelier mecanic şi o baracă cu materiale.  S-au luat măsuri pentru localizarea şi stingerea incendiului, precum şi pentru protecţia clădirilor din imediata apropiere. Intervenţia a durat aproximativ 20 minute.

Flăcările au distrus bunurile materiale din atelier ( o trusă cu scule, un aparat de sudură, două maşini de găurit, mobilier, o parte din instalaţia electrică), pagube estimate la 3.000 lei. S-au salvat şi protejat, în urma intervenţiei, bunuri materiale în valoare de aproximativ 7.000 lei. Incendiul a fost provocat cel mai probabil de un reşou lăsat în priză.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite