Botoşani: Aseară, oraşul “s-a jucat cu focul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vremea rece a fost dată uitării, cei doi artişti reuşind să transforme seara într-una incendiară. Alături de cei doi, pe scena amenajată în grădina Enjoy Pub, a evoluat şi Norbert, unul din membrii trupei Tabassco.

Trei ore de spectacol în aer liber în care frigul a fost dat uitării de botoşanenii veniţi aseară să-i asculte pe artiştii ce vor reprezenta România la Finala Eurovision de la Oslo. Ovidiu Cernăuţeanu şi Paula Seling s-au jucat cu focul pe terasa Enjoy Pub şi au ridicat botoşănenii în picioare.  

"Excepţional! A fost un concert peste aşteptările mele: am dansat, am cântat iar frigul de afară nici nu l-am mai simţit. Sunt două voci puternice şi cu siguranţă vor face impresie  foarte bună la Oslo. Ne mândrim cu Ovi", a spus Laura Petreanu, una dintre botoşănencele prezente la concertul cu Ovi şI Paula. Atmosfera incendiară creată de artişti i-au făcut pe botoşăneni să ceară bis-uri.

 "Publicul a fost extraordinar şi sunt cu atât mai mândru că sunt botoşănean. I-am povestit Paulei de atmosferă de aici şi acum a putut simţi căldura din sufletele acestor oameni deosebiţi" ,a spus Ovidiu Cernăuţeanu, botoşăneanul ce va câ nta în luna mai la Oslo împreună cu Paula Seling.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite