Botoşani: Artişti cu greutate la Zilele Oraşului Săveni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un weekend plin de muzică, dansuri, teatru şi competiţii. A doua ediţie a Zilelor Oraşului Săveni îi aduce la Botoşani pe membrii formaţiei Iris, în frunte cu Cristi Miculescu şi pe artiştii de la Direcţia 5.

Sâmbăta nu vor lipsi din program Heaven, Ionuţ Dolănescu, Nicola şi Rapsozii Botoşanilor. Aceştia sunt doar o parte din artiştii aduşi în judeţ cu ocazia acestui eveniment. Manifestările au început astăzi printr-un concurs de pescuit la care marele premiu pus în joc a fost suma de 1.000 de lei.

Evenimentul a continuă, printre altele, cu sfinţirea blocului ANL, teatru pentru copii şi spectacol de muzică cu artişti locali dar şi naţionali. Această seară se va încheia cu un concert susţinut de Direcţia 5.

Duminică programul începe după ora 14.00 cu Fanfara de la Hudeşti, Ansamblul „Hora" de la Vlăsineşti, „Floarea Soarelui" de la Săveni şi „Datina" din Botoşani. Tot pe scena amenajată la în locaţia autogării vechi vor evolua ansamblurile caselor de cultură de la Târgu Neamţ şi Vatra Dornei.

Seara vor veni în faţa miilor de spectatori artiştii de la „Bordo" şi „Alb şi Negru". Nu vor lipsi Viorica Macovei şi Maria Dragomiroiu. Evenimentul se va încheia cu prestaţia celor de la Iris, un concert surpriză în frunte cu Cristi Miculescu.

„Sunt mulţi care au uitat să zâmbească, sunt mulţi care nu şi-au permis un concediu şi având în vedere că nu anul trecut nu am ţinut zilele oraşului, anul acesta am considerat că merită un eveniment mai ales că am reuşit să aducem artişti foarte buni cu sume foarte mici", a spus Relu Tîrzioru, primarul oraşului Săveni.

Costurile totale ale evenimentului se ridică la circa 100.000 de lei dintre care doar 30% este contribuţia Consiliului Local Săveni, diferenţa fiind asigurată din sponsorizări.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite