Botoşani: Arestatul cu HIV, acuzat de socru că se droga cu etobotanice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Valentin C (39 ani), bărbatul acuzat că şi-a ucis soţia infectând-o cu HIV, este dependent de droguri. Cel puţin aşa susţin  socrii lui care fac dezvăluiri şocante despre viaţa bărbatului, după ce acesta a spus că intenţionează să ceară custodia copilului.

Dovadă stă o scrisoare pe care acesta ar fi  trimis-o soţiei care  agoniza pe patul de spital înainte de moarte. În scrisoare, Valentin C, îi cerea bani pentru drogurile pe care le procura de la un magazin de etnobotanice din oraş. Socrii bărbatului cred că fiica lor era terorizată de cel care avea să-i aducă sfârşitul. „I-a scris la spital la Iaşi, când era pe patul de moarte, că vrea să nu mai consume etnobotanice şi că poate să se întoarcă liniştită acasă.  Când se droga devenea foarte agresiv. Odată i-a dat cu scaunul de la calculator în cap. Venea beat şi drogat acasă şi o scula pe fiica mea din somn să-i dea bani de droguri. Din câte ştiu se droga pe la un bar de pe Griviţa unde stătea totată ziua şi chefuia",  a spus Mihai Huţanu, socrul lui Valentin.

În urma căsniciei dintre Irina şi Valentin C. a rezultat un copil, care are acum un an.  Arestat preventiv încă din luna octombrie, Valetin C. se află în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Botoşani, însă cu toate acestea vrea să obţină custodia copilului, care este crescut de socrii săi din comuna Leroda. Bărbatul este judecat doar pentru transmiterea bolii şi violare de domiciliu, riscând o pedeapsă de până la 15 ani de puşcărie.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite