Botoşani: Arestat pentru patru infracţiuni comise în cinci minute

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul  a fost dus în cătuşe pentru a i se recolta probe biologice
Tânărul a fost dus în cătuşe pentru a i se recolta probe biologice

Un tânăr de 34 de ani din Dorohoi a fost arestat preventiv  pentru un număr de patru infracţiuni comise în câteva minute. Acesta este cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii şi liniştii publice precum  şi sfidarea organelor judiciare.

Luni dimineaţă, în jurul orei 07.50, în timp ce conducea autoturismul marca Ford Mondeo, înmatriculat în Spania, pe Bulevardul Victoriei din municipiul Dorohoi, Gheorghe C  (34 ani),  pe fondul consumului de băuturi alcoolice a pierdut controlul volanului şi s-a izbitîntr-un  stâlp de iluminat public de pe trotuar.

Tânărul a refuzat testarea cu aparatul etilotest, proferând cuvinte şi expresii jignitoare, săvârşind gesture obscene şi  dezbrăcându-se în prezenţa mai multor persoane şi participanţi la trafic, producând indignarea acestora.

Având în vedere comportamentul violent al celui de la volan, au fost luate măsuri de imobilizare a acestuia prin încătuşare, fiind ulterior condus la Spitalul municipiului Dorohoi, pentru a-i fi recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Bărbatul a refuzat recoltarea probelor biologice. Mai mult, aflat în incinta Spitalului, acesta a adresat injurii şi ameninţari la adresa integrităţii fizice a cadrelor medicale şi poliţiştilor rutieri aflaţi în exerciţiul funcţiei.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a lui Eusebiu Constantin de 40 ani, din municipiul Dorohoi, pasager al scaunului dreapta faţă în autoturism, care a fost ransportat la Spitalul Judeţean Botoşani, unde a primit îngrijiri medicale, rămânând internat.

Poliţia a dispus măsura reţinerii conducătorului auto pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani, iar ieri acesta a fost arestat preventiv pentru 29 de zile.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite