Botoşani: EXCLUSIV Ancheta nunţii zgomotoase , blocată între decibeli (AUDIO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ascultă aici convorbirea dintre poliţist şi reclamant!Bărbatul care a reclamat volumul mare al decibelilor este pus să demonstreze că nu a putut dormi din cauza muzicii de la restaurant. Poliţiştii recunosc că au cerut nuntaşilor să dea muzica mai încet dar au nevoie acum de probe ca să elucideze cazul poluării fonice.

Convorbirea telefonică dintre ofiţerul de serviciu şi un botoşănean deranjat de muzica puternică de la restaurantul situat la parterul blocului său a făcut înconjurul ţării. Şefii Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) sar în apărarea agentului care nu a vrut să strice nunta din cauza volumului decibelilor. Comportamentul şi limbajul poliţistului care l-a pus la punct pe reclamantul anonim vor face obiectul unei anchete interne.

Deranjat de decibeli şi luat la rost de poliţişti: Iată limbajul unui agent care nu a vrut să strice o nuntă prea zgomotoasă!

Până atunci, conducerea Poliţiei cere bărbatului care locuieşte pe strada Griviţa să demonstreze că a fost afectat de volumul muzicii de la petrecere. „Aşteptăm că persoana să depună o reclamaţie scrisă  şi probele care să o susţină şi vom demara cercetări. În paralel, vom ancheta şi comportamentul ofiţerului de serviciu" a declarat  cms. şef  Viorel Şerbănoiu, şeful IJP Botoşani.

Cu alte cuvinte, bărbatul este pus dovedească poluarea fonică şi să facă singur ancheta în condiţiile în care poliţiştii recunosc faptul că muzica de la petrecerea de duminică noapte tulbura liniştea publică şi au cerut nuntaşilor să reducă volumul 

 Daniela Darea, purtător de cuvânt IJP: „La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie care a constatat că, într-adevăr, la restaurantul respectiv era organizată o petrecere, respectiv o nuntă. Organizatorilor cât şi participanţilor la eveniment li s-a transmis să lase muzica mai încet şi au fost avertizaţi"

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite