Botoşani: Amişculesei a ales să îşi bage copiii în arest!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii botoşăneni i-au oferit omului de afaceri, Dumitru Amişculesei, şansa de a-şi scăpa fiii de arestare preventivă dar acesta a refuzat. După patru zile petrecute  în arestul poliţiei, Amişculesei s-a răzgândit.

Pe 13 ianuarie, Dumitru Amişculesei a fost reţinut şi audiat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani. Omul de afaceri a negat permanent implicarea sa în afacerile ilegale cu alcool şi a contestat toate probele aduse de anchetatori.

Mai mult, procurorii au „ negociat" cu omul de afaceri eliberarea lui Andrei Amişculesei, mezinul familiei, în schimbul aflarii adevărului dar acesta a refuzat. „ Fiul său putea fi cercetat în stare de libertate dacă tatăl său colabora cu noi dar acesta a  refuzat" a declarat Cristian Popovici, şeful Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani.

După patru zile petrecute în arestul Poliţiei, Dumitru Amişculesei s-a răzgândit. Mai exact, atunci când a ajuns în faţa magistraţilor de la Curtea de Apel Suceava. Preţul eliberării sale,a celor doi fii şi a celor patru colaboratori a fost recunoaşterea implicării sale în afacerile cu alcool. Astfel,  magistraţii suceveni au admis recursul formulat de avocaţii omului de afaceri şi au dispus continuarea cercetărilor cu suspecţii în stare de libertate.

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite