Botoşani: Alcool confiscat dintr-o dubă cu număr de Olanda

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă Adevărul
Arhivă Adevărul

Un botoşănean a rămas fără 40 de litri de alcool dublu rafinat şi cu o amendă de 1000 de lei pentru că nu avea acte de provenienţă a băuturii.

Ieri, în jurul orei 11.50, a fost depistat în trafic, pe strada Ion Pillat  din municipiul Botoşani autovehiculul marca Volkswagen Transporter, înmatriculat în Olanda, condus de Costinel S, de 45 ani, din localitatea Dracşani, comuna Suliţa, judeţul Botoşani.

Cu prilejul efectuării controlului autovehiculului poliţiştii au găsit cantitatea de 40 litri substanţă cu miros de alcool, ambalată în recipiente PET, a câte 10 litri fiecare. Recipientele nu aveau aplicate etichete care să ateste felul şi provenienţa mărfii şi nici timbre de acciz. Conducătorul autovehiculului a afirmat că a cumparat cantitatea respectivă de la o persoană necunoscută, pentru consum personal.  

Faţă de Costinel S. s-a dispus măsura sancţionării contravenţionale în conformitate cu prevederile Legii 12/1990, cu amendă în cuantum de 1.000 lei , iar cantitatea de 40 litri alcool a fost confiscată.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite