Botoşani: Alcool ascuns în cutii de compot la puşcărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

12 cutii de compot de ananas au fost confiscate aseară  după ce angajaţii Penitenciarului de Maximă Siguranţă Botoşani au descoperit că erau pline cu alcool. Marfa a fost adusă de rudele unui deţinut şi urma să fie consumată de deţinuţi în această noapte.

Alcoolul a fost introdus prin injectare în cutiile de ananas şi urma să ajungă la un deţinut încarcerat la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Botoşani. ,, La controlul pachetului aduse de urma la vizită, personalul penitenciarului şi-a dat seama că acele cutii conţineau doar lichide aşa că au desfăcut una dintre ele şi au descoperit alcoolul. Totul a ţinut de fler şi experienţă pentru că este o metodăî veche folosită de familiile deţinuţilor,, a spus Iulian Dărângă, purtător de cuvânt Penitenciarul de Maximă Siguranţă Botoşani.

Cutiile în care se aflau şase litri de alcool au fost confiscate iar persoana care a încercat să introducă marfa în unitatea de detenţie a primit interdicţia de a-şi mai vizita ruda privată de libertate timp de şase luni.

Anul acesta, doar patru deţinuţi au primit aprobarea de a-şi petrece Revelionul alături de familii.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite