Botoşani: Află viitorul direct de la astrologi prin şedinţe în Aula Laurian!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând cu ora 10.00, specialiştii în terapii complementare vor oferi botoşănenilor sfaturi şi demonstraţii practice pentru un stil de viaţă sănătos bazat de remedii naturiste. De la reţete vegetariene până la tratamente naturiste de îngrijire şi exerciţii de relaxare, participanţii vor învăţa cum să trăiască armonios.

Profesori universitari, specialişti în medicină naturistă şi reflexoterapie precum şi bioterapeuţi şi astrologi se întrunesc la Botoşani în aceste zile pentru a oferi gratuit sfaturi pentru un stil de viaţă sănătos şi liniştit. Această seară este rezervată biorezonanţei. Pe lângă discuţii şi proiecţii, participanţii pot testa produse naturiste prezentate în stadurile din holul colegiului. De la cristale care pot schimba starea de spirit, la produse de la Marea Moartă sau chiar masaj de relaxare. Nu avor lipsi nici produsele vegetariene care pot fi gustate. De altfel, specialişti în arta culinară vegetariană au organizat zilele acestea cursuri de gătit din produse 100% bio.

Astrologii va pot spune ce vă rezervă viitorul iar medicii prezintă produse inedite de regenerare a inimii şi a sistemului nervos central „ Sunt produse noi, 100% naturale , care fac minuni prin stimularea dezvoltării celulelor stem din organism"  a spus medicul Cornel Saradan. Conferinţa se va încheia duminică seară la ora 20.00 cu demonstraţii practice de relaxare prin exerciţii fizice

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite