Botoşani: Adjunctul teatrului de păpuşi a demisionat pentru a-şi face trupă privată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După 24 de ani de activitate artistică pe scena Teatrului Vasilache, Mihaela Nistorica şi-a depus astăzi demisia din funcţia de director adjunct pentru a se privatiza. Actriţa vrea să-şi înfiinţeze propria trupă de păpuşari.

Actriţa Mihaela Nistorică a decis astăzi dimineaţă să părăsească colectivul Teatrului Vasilache. Ea şi-a depus demisia după care a trimis tuturor redacţiilor un comunicat de presă.

"Dupa 24 de ani de activitate pe scena Teatrului "Vasilache" din care 4 ani şi ca director adjunct, am decis să parasesc această minunată "casută cu poveşti" în care sş mama mea Gabriela Nistorică  "s-a jucat" timp de 40 de ani. Azi dimineţă am înregistrat la numarul 99/10.03.2011 demisia mea din funcţia de director adjunct. Mulţumesc tuturor spectatorilor,colegilor mei şi colaboratorilor din toţi aceşti ani minunaţi pe care i-am petrecut în lumea teatrului. Am incheiat un capitol din viaţa mea profesională dar cu siguranţă va începe unul nou",  arată actriţa în comunicatul de presă, fără însă să spună  şi motivele care au determinat-o să demisioneze.

Adevărul de Seară a aflat care au fost adevăratele motive pentru care actriţa a părăsit teatrul de păpuşi. Mihaela Nistorică susţine că vrea să-şi înfiinţeze propria trupă de păpuşari, practic un teatru privat cu care să câştige mai mult decât dintr-un salariu de bugetar. "Am avut câteva zile libere de recuperat şi am stat mult şi m-am gândit până am luat această decizie.  O să-mi deschid o afacere privată. O să înfiinţez o trupă privată de teatru. După 24 de ani de vechime, cu toate sporurile şi cu indemnizaţia de conducere, salariul meu net era de 2000 de lei ",  a explicat Mihaela Nistorică fără să spună dacă din teatru vor mai pleca şi alţi actori.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite