Botoşani: Actorii păpuşari joacă la Alba Iulia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorii păpuşari din Botoşani îşi vor demonstra talentele la Festivalul Internaţional de Teatru de la Alba Iulia.

Trupa de la Botoşani va participa la festival  împreună cu actori păpuşari din Cluj, Bucureşti, Galaţi, Sibiu şi nu numai.

Piesa jucată de reprezentanţii Botoşaniului la Teatrul Prichindel din Alba Iulia  este „Trimiteţi moartea în vacanţă", pe scenariul căreia şi-au pus amprenta Florin Iftode, Claudiu Gălăţeanu, Laurenţiu Vasilache şi Tudor Rotaru.

Pe scenă vor mai urca trupe de actori păpuşari din Franţa şi Bulgaria. Evenimentul se va desfăşura în perioada 6-10 octombrie.

„Spectacolul „Trimiteţi moartea în vacanţă" este realizat la Teatrul pentru copii şi tineret „ Vasilache" în cadrul programului „ O şansă tinerilor actori"  prin care ideile de creaţie, iniţiativele artistice materializate în spectacolul de teatru sunt puse în scena de actorii care işi doresc aceasta", a spus Mihaela Nistorică, director adjunct la Teatrul pentru copii şi tineret „Vasilache" Botoşani.

Spectacolul a fost premiat anul trecut la Festivalul Gulliver Galaţi şi de aceea a fost invitat să participe la Alba Iulia fiind remarcat de organizatori. Nu este un festival competitiv dar cu siguranţă spectacolul nostru va fi foarte îndrăgit de public.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite