VIAŢĂ DE BUGETAR Actori botoşăneni, la cules de roşii în Belgia(CAMPANIE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru a-şi putea plăti ratele şi pentru a-şi asigura existenţa pe perioada următorului anotimp rece, unii angajaţi ai Teatrului Mihai Eminescu renunţă la spectacolele din vară.  

Mihai Donţu, unul din cei mai talentaţi actori ai Teatrului Mihai Eminescu din Botoşani va pleca la muncă în străinătate pentru a-şi putea achita ratele la bănci. Actorul este la al doilea an în care va apela la această măsura şi de această dată va lua cu el şi trei colegi de muncă. Mihai Donţu a renunţat până şi la colaborările propuse pe perioada verii pentru a-şi putea achita datoriile.

Botoşani: VIAŢĂ DE BUGETAR: Funcţionar public cu leafă de femeie de serviciu

Botoşani: Viaţa de bugetar sub lupa presei

„Profit de cele aproximativ două luni de vacanţă şi voi pleca în Belgia la cules de roşii. Am credite la bănci şi din salariul de actor mă descurc destul de greu. Cât câştig în două luni în Belgia este leafa de actor pe mai mult de jumătate de an în România. Am avut variante să rămân în ţară să joc teatru, însă prefer să am ce mânca", a declarat Mihai Donţu.

Într-o lună va câştiga aproximativ 1500 de euro, de aproape cinci ori mai mult decât la teatrul din Botoşani. Aflaţi mai multe reacţii în ediţia de mâine a ziarului Adevărul de Seară.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite