Botoşani: Accidente în lanţ pe E.58 din cauza poleiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nu mai puţin de patru accicente au avut loc astăzi dimineaţă din cauza poleiului format pe drumurile judeţului. Toate accidentele au avut loc pe şoseaua E 58. Unul dintre accidente a fost mai grav fiind nevoie de intervenţia echipelor de descarcerare

Astăzi dimineaţă, puţin înainte de ora 09.30, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga" al Judeţului Botoşani a fost sesizat despre faptul că o persoană, victimă a unui accident rutier produs pe drumul european 58, în dreptul pădurii Coşula, a rămas încarcerată într-un autoturism, marca Hyudai, care intrase în coliziune cu un altul, marca Peugeot.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de descarcerare din cadrul Detaşamentului de Pompieri Botoşani care a intervenit pentru scoaterea bărbatului de 48 ani, pasager pe scaunul din dreapta faţă a maşinii, dintre fiarele contorsionate. Victima a fost preluată de cadrele medicale de pe ambulanţă şi transportată la spital. Concomitent, s-a acţionat şi pentru înlăturarea pericolului de incendiu.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite