Botoşani: Accident stupid: Un şofer beat a băgat în spital un pieton şi mai beat!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Arhivă
Botoşani: Arhivă

Şoferul avea o alcoolemie de 0,06 mg/l alcool pur în aerul expirat. Victima sa avea o concentraţie de 0,82 mg/l alcool în sânge.

Accidentul a avut loc pe DJ 293 A , pe raza localităţii Viişoara. Şoferul în vârstă de 24 de ani conducea un Opel Astra înmatriculat în Anglia şi se îndrepta cu viteză spre Păltiniş.

Băut şi cu pedala de acceleraţie apăsată bine, tânărul a intrat în plin într-un localnic de 23 de ani care nu s-a asigurat şi a traversat strada în fugă. Impactul a fost atât de puternic încât pietonul, aflat în stare avansată de ebrietate, a fost aruncat la câţiva metri pe marginea drumului.

Victima a fost internată la Spitalul judeţean Botoşani pentru îngrijiri medicale. În urma testării sale cu aparatul alcooltest, s-a stabilit o concentraţie, de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat.        

„Conducătorul auto a fost de asemenea testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,06 mg/l alcool pur în aerul expirat" a declarat Daniela Darea, purtător de cuvânt IJP Botoşani.  El  răspunde  acum pentru vătămare corporală din culpă.      

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite