Botoşani: Abia ajuns la "Nebuni" , Oprişanu trimite oamenii acasă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Gabriel Oprişanu, actual director al Spitalului de Psihiatrie
Botoşani: Gabriel Oprişanu, actual director al Spitalului de Psihiatrie

Cel puţin 29 de angajaţi  şi-ar putea pierde locurile de muncă înainte de sărbători. Cei aflaţi pe  lista disponibilizărilor fac parte din personalul auxiliar.

Scurgeri de fonduri şi afaceri în familie în spitalele din Botoşani !

La nici o lună de la numirea sa ca director al Spitalului de Neuropsihiatrie Botoşani, Gabriel Oprişanu trece la restructurări. 29 din cei 70 de angajaţi din zona administrativă vor pleca acasă. Vizaţi sunt bucătarii şi fochiştii care vor rămîne pe drumuri înainte de sărbători.

Oprişanu ia în calcul diminuarea sporurilor sau încadrarea pe salariul minim ca să nu îşi ridice în cap noii subordonaţi. „ Nu e prea devreme să facă trec la concedieri. Asta trebuia să facă fosta conducere" se apără noul manager care susţine că spitalul are o datorie de 1,3 milioane de lei către furnizori care trebuie achitată.

Numele lui Gabriel Oprişanu este legat de cel al fostului director al Spitalului Judeţean, Doru Muntianu, acuzat că a înglodat cel mai mare spital din judeţ în datorii prin investiţii defectuoase. Cei doi administrează postul local de televiziune care transmite programe folclorice.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite