Botoşani: Abia după două luni a început construcţia caselor sinistraţilor din Dorohoi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autorităţile locale au anunţat începerea lucrărilor de acum o lună, însă nimic nu s-a mişcat. Primele 60 de case sunt construite în regim propriu pentru că materialele de construcţii promise de guvern nu au apărut încă.

Deşi municipalitatea anunţa în urmă cu o lună că au fost demarcate lucrările de construcţie a caselor pentru sinistraţii din Dorohoi, acest lucru nu s-a întâmplat până acum două zile. O firmă de construcţii din Botoşani a turnat temelia pentru primele zece case destinate celor care au rămas fără locuinţe în urma inundaţiile de la sfârşitul lunii iunie.

"Sunt primele zece case care se văd ieşind din pământ. Sunt case pe care o firmă din Botoşani s-a angajat că le va construi din surse proprii cu materiale de la guvern", a declarat primarul municipiului Dorohoi, Emil Alexandrescu.

Firma de construcţii botoşănenană a început lucrarea cu materialele proprii, pentru că nicio cărămidă nu a sosit încă de la guvern pentru aceste locuinţe. Potrivit edilului celui de-al doilea municipiu al judeţului alte 80 de case sunt deja contractate şi se află în diferite stadii de execuţie, însă şi acest lucru este fals. În cartierul Dumbrava a fost trasate 30 de temelii şi abia au început să fie săpate şanţurile. Mai multe detalii în ediţia de mâine a ziarului Adevărul de Seară.

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite