Botoşani: A rămas fără banii munciţi în Italia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără din Orăşeni a avut surpriza să găsească la întoarcerea în ţară contul bancar gol. Banii erau depuşi la filiala CEC Botoşani de către părinţii acesteia, iar de ei s-a folosit o rudă care era agajată a unităţii bancare.

Mihaela Tunea a reuşit să strângă în perioada cât a muncit în Italia aproape 12000 euro. Banii i-a trimis acasă lunar la părinţi, pe care i-a rugat să îi depună într-un cont deschis la filială CEC Botoşani pentru a fi în siguranţă. La ultima vizită acasă, în perioada sărbătorilor de iarnă, femeia a vrut să scoată o sumă de bani din cont însă i s-a comunicat că nu mai dispune de niciun ban.

"Când am văzut că nu sunt banii în cont, am venit la doamna directoare şi am cerut extrasul de cont. Pe 4 ianuarie am venit după răspuns şi am primit o notă de lichidare semnată de fiica mea, deşi fiica mea nu a fost în ţară în aceea periodă", a declarat Petru Bălăucă, tatăl păgubitei.

Potrivit acestuia, banii au fost scoşi treptat din contul fiicei de către o fină a acestuia, angajată la aceeaşi unitate bancară.

"Am fost acasă la persoana respectivă. Aia a început să tremure. După ce am sesizat conducerea băncii, pe data de 30 decembrie, a fost dată afară. Pe 19 ianuarie, a plecat cu autocarul în Italia", a adăugat Petru Bălăucă.

Aflaţi mai multe detalii şi evoluţia anchetei în ediţia de mâine a ziarului Adevărul de Seară.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite