Botoşani: A primit 21 de ani de puşcărie pentru că şi-a ucis fiica

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tribunalul Botoşani l-a condamnat la 21 de ani de închisoare cu executare pe Ioan Iordache. Bărbatul în vârstă de 57 de ani şi-a ucis în luna iulie propria fiică, de 24 de ani.

Pe 29 iulie, bărbatul a băgat cuţitul în fata sa după ce a înjunghiat alţi doi vecini. Totul a pornit de la o bucată de pământ dintre locuinţele a două familii din Lunca pentru care capii familiilor se certau frecvent.

Ioan Iordache şi Petru Muscaliuc se certau şi întotdeauna se ajungea la bătaie.  Cei doi s-au întâlnit din nou la sfârşitul lunii iulie, iar Ioan Iordache a ţinut să îi dea încă o lecţie vecinului. A luat un cuţit din casă şi şi-a înjunghiat vecinul de 61 de ani în abdomen. În apărarea celui înjunghiat a sărit fiul său de 31 de ani, care a intrat în casa familiei Iordache unde a fost înjunghiat şi el. Pe fondul consumului excesiv de alcool, Ioan Iordache nu mai ţinut cont pe cine înjunghie şi a băgat cuţitul şi în fata sa, Mihaela, care a vrut să aplaneze conflictul.

Iordache a fost arestat preventiv pentru omor calificat şi tentativă de omor deosebit de grav, iar acum magistraţii l-au condamnat la 21 de ani de închisoare cu executare. Bărbatul are însă drept de apel întrucât sentinţa nu este definitivă.  

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite