Botoşani: A murit strivit de tractor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a sfârşit între fiarele contorsionate ale tractorului
Bărbatul a sfârşit între fiarele contorsionate ale tractorului

Un bărbat din Pomârla a murit aseară, strivit în cabina unui tractor agricol, după ce acesta s-a rostogolit de mai multe ori pe o pantă abruptă.

Bărbatul de afla la arat la un consătean. La marginea parcelei, bărbatul a vrut să întoarcă utilajul deşi nu era el tractoristul şi a scăpat tractorul pe panta abruptă.

"Cu el era tractoristul. Acesta a coborât să regleze plugul, iar el a venit la volan, a băgat în viteză şi a pornit. Am strigat după el dar nu a mai oprit. A vrut să vireze pe muchia dealului şi a luat-o la vale", a declarat Gheorghe Grigoroşcuţă, proprietarul pământului pe care se ara.

Stelian Răducanu a fost prins între volanul ractorului si cupola acestui. Tractoristul şi proprietarul pamântului au încercat în zadar să îl scoată dintre fiarele contorsionate ale utilajului şi au sunat într-un final la 112. Echipajele sosite la faţa locului nu au mai putu face nimic pentru viaţa bărbatului de 37 de ani.

"Am intervenit pentru descarcerarea unei persoane prinse în căderea unui tractor de pe o pantă abruptă. Am descarcerat persoana. Intervenţia a durat mai mult pentru că a trebuit să aşteptăm criminaliştii. Persoana era decedată, fapt confirmat şi de către echipajul de ambulanţă", a declarat plt. Sorin Tureatcă.

Bărbatul era angajat al Primăriei Poârla, iar după program ara la oameni cu tractorul cuscrului său pentru a avea ce pune pe masă celor trei copii ai săi.

"Stelian este angajat în cadrul unităşii noastre, la legea 76, un băiat deosebit. Il regretăm nespus. Trecuse de jumătate de oră pe lângă mine. L-am întrebat dacă lucreză şi după program. Comunitatea va fi alături de familia sa", a declarat primarul comunei Pomârla, Dumitru Chelariu.

Stelian Răducanu era cunoscut ca tractoristul satului, deşi nu poseda permis de conducere.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite