Botoşani: A murit de inimă la o lună după ce a ajuns în Penitenciar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Penitenciarul Botosani
Penitenciarul Botosani

Un bărbat din Botoşani şi-a găsit sfârşitul în camera de detenţie. Medicii de pe Ambulanţă nu au putut decât să constate decesul.

Luna trecută, Sergiu Ababei (33 de ani) a fost preluat în cadrul Penitenciarului Botoşani în arest preventiv. Ieri după-amiază, deţinutul a început să se simtă rău, prezentând simptomele unui infarct miocardic fapt pentru care au fost solicitaţi medicii din cadrul Penitenciarului Botoşani.

Starea bărbatului s-a agravat destul de repede, acesta decedând în spatele gratiilor. Medicii de pe Ambulanţă nu au putut decât să constate decesul. Deţinutul nu era cunoscut cu antecedente medicale.

„Era o persoană destul de liniştită. Se afla în arest preventiv pentru omor deosebit de grav", a spus Iulian Dărângă, purtător de cuvând în cadrul Penitenciarului Botoşani.  

Sergiu Ababei a fost închis pentru că şi-a omorât tatăl în vârstă de 73 de ani în urma unei beţii zdravene. Spre sfârşitul anului trecut acesta şi-a bătut tatăl (Petru Ababei) cu pumnii şi picioarele până l-a lăsat fără suflare.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite