Botoșani: A marcat toate golurile meciului dar a terminat la egalitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC Botoşani a remizat astăzi la Buzău, scor 1-1, ambele goluri ale partied au fost marcate de jucătorii echipei FC Botoşani.

FC Botoşani a început bine partida şi după un şut a lui Boroştean de la mare distanţă, Patache a reuşit să deschidă scorul în minutul 7. Fundaşul dreapta botoşănean a prins un şut de excepţie de la 35 de metri şi la învins pe goalkeeperul gazdelor. Gloria Buzău a restabilit egalitatea cu ajutorul echipei adverse. În minutul 26, Horovei a executat o lovitură liberă de la 25 de metri, lateral stânga iar fundaşul botoşănean Daniel David şi-a dat autogol. A doua repriză a întâlnirii de la Buzău a aparținut gazdelor, însă jucătorii lui Mihai Ciobanu nu au reușit să materializeze niciuna dintre ocaziile de a marca golul victoriei.

„Sunt nemulţumit de rezultat. Ne-am creat foarte multe ocazii dar din păcate nu am marcat niciun gol. În primul rând sunt nemulţumit de primele 25 de minute în care jucătorii mei nu au jucat ceea ce le-am cerut eu. Nu au avut acea atitudine necesară pentru a câştiga un meci", a declarat  Mihai Ciobanu, antrenorul formației din Buzău. 

Gloria: D. Pîrvu - Filip, C. Marin, C. Puşcă, Semeghin - Joaquim (62 Medescu), Horovei, Otvoş, C. Ursu (62 Stroe) - D. Prodan, B. Ungureanu. Antrenor: Mihai Ciobanu

FC Botoşani: V. Prisacă - Patache, D. David, Atudorei, Acsinte - Vrabie (69 Ed. Sandu), Tincu, Spiridon, Boroştean - Homneac(57 Patrichi), Pălimaru. Antrenor: Cristi Popovici

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite