Botoşani: A încercat să se arunce de la etaj din cauza certurilor cu mama sa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Panică pe o stradă din Botoşani. O femeie de 46 de ani a încercat să se arunce de la etajul IV din cauza unor certuri în familie.

Mamă a doi copii, Marcela D., a fost văzut azi dimineaţă de un trecător în timp ce aceasta încerca să se arunce de la balconul unui imobil de pe strada Viilor, din municipiul Botoşani.

Bărbatul a sunat imediat la 112 iar apoi a convins-o pe femeie să nu facă vreun gest stupid, trăgând de timp până la sosirea echipajelor de intervenţie.

Poliţiştii, lucrătorii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi medicii Serviciului de Ambulanţă s-au deplasat imediat la faţa locului, femeia fiind consiliată preluată la spital. Vecinii spun că femeia nu a mai avut astfel de gesturi dar că în ultima perioadă era nemulţumită de faptul că mama sa o sprijinea mai mult pe sora ei decât pe ea.

„Am fost solicitaţi pentru a salva o persoană cu intenţia de a se arunca în gol de la etajul IV al imobilului în care locuia. În momentul sosirii la locul intervenţiei, persoana era în balcon. Nu a fost nevoie să intervenim prin exterior pentru că persoana ne-a dat drumul la uşă. Se pare că la bază stau nişte probleme familiale", a spus Narcis Jachel, şef echipă intervenţie  ISU Botoşani.

Femeia va primi consiliere şi asistenţa medicală necesară.

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite