Botoşani: A fost inaugurat primul centru de consiliere pentru adulţi şi copii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Centrul de Resurse pentru Educaţie şi Dezvoltare(CRED) funcţionează de astăzi în incinta Grădiniţei 22 din oraş. Părinţii, educatorii dar şi preşcolari vor fi consiliaţi gratuit de către specialiştii centrului

Şapte centre s-au deschis în oraşele judeţului în urma unui proiect finanţat de Banca Mondială şi Guvernul României. Investiţia a depăşit 150 de mii de lei pentru dotarea centrelor la care se adaugă contribuţia Consiliului Local pentru reabilitarea sălilor unde vor avea loc şedinţele de consiliere.

CRED Botoşani a fost inaugurat astăzi la Grădiniţa 22 şi se adresează educaţiei timpurii. ,, Centrul oferă gratuit servicii de consiliere , educaţie, formare şi perfecţionare a copiilor cu vârste de până la şapte ani , a părinţilor, cadrelor didactice şi a altor memebri ai comunităţii care au nevoie de sfaturi pentru asigurarea unei bune educaţii şi îngrijiri a copiilor,, a spus Cătălina Roman, director Grădiniţa nr. 22.

La inaugurare au participat educatori din toate grădiniţele din oraş, reprezentanţi ai primăriei şi Inspectoratului Şcolar Judeţean.

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite