Botoşani: A crezut că a fost accidentat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul susţine în continuare că a fost accidentat
Bărbatul susţine în continuare că a fost accidentat

Un bărbat de 54 de ani a pus la treabă trei echipaje de poliţie pentru un presupus accident. Bărbatul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Teodor Coler a sunat la Poliţie şi a reclamat faptul că a fost lovit de un autoturism pe trecera de pietoni din faţa bisericii Sfântul Ilie. Bărbatul a mai relatat că fost şi agresat de şofer.

"El a coborat din maşină şi mi-a dat doi pumni în cap. Să îi fie ruşine. M-a lovit la picior. Nu pot să vă arăt că trebuie să îmi dau izmenele jos. Am băut vreo 300-400 de grame. Cred că trecerea de pietoni e subvenţionată de toţi şoferii. Dacă am trecut de prima stradă, de a doua trebuia să trec. Normal. Avea viteza de nu l-am văzut când a venit", a declarat presupusa victimă a accidentului, Teodor Coler.

Victima nu prezenta urme că ar fi fost tamponată şi nici agresată. Spoilerul maşinii era acoperit de praf şi nu prezenta urmele unei acroşări.

"Nu l-am lovit. Am oprit la trecerea de pietoni pentru că l-am văzut că nu se asigura. Când a coborat de pe trotuar a început să fie recalcitrant. Nu l-am atins nici cu maşina, nici cu pumnul", a declarat şoferul maşinii implicate în presupusul accident, Liviu Căruceriu.

Varianta şoferului auto este susţinută şi de alţi şoferi prezenţi în zonă în momentul presupusului accident.  

" Mergeam în spatele lui şi aveam 20 de kilometri la oră. Domnul a oprit iar celalalt a trecut cu capul înainte fără să se uite. A început să facă apoi scandal. Uitaţi-vă la el cum arată. Recalcitrant", a declarat Alexandru Bălan.

La accident s-au deplasat două echipaje de poliţie şi unul de la Criminalistică.

"A fost un apel pe 112, un accident cu victim. În cauză se efectuează cercetări. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost zero, presupusa victimă a fost testată şi aparatul a arătat o valoare de 1,09 grame/litru, alcool pur în aerul expirat. Dacă accidentul nu se confirmă, victima poate fi sancţionată pentru alertarea nejustificată a organelor de poliţie", a declarat agentul Marius Stîncescu.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite