Botoşani: ATENŢIE! În această noapte se întrerupe apa în mai multe cartiere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nova Apaserv a anunţat că va sista furnizarea apei  în noaptea de luni spre marţi, între orele 22.00-4.00, în zona Stadionului Municipal și străzile Armoniei, Vânători, Ana Ipătescu, Calea Naţională, Mihai  Eminescu.

UPDATE:

Nova Apa Serv va întrerupe apa şi  în zilele de 5, 7, 11 aprilie în cartierul  Rotunda, zona cuprinsă între străzile George Enescu, Mihail Kogălniceanu și Primăverii. Apa va fi sistată în intervalul orar 9.00-15.00  din cauza lucrărilor de montaj vane, prevăzute în proiectul ,,Lucrări pentru reabilitarea rețelelor de distribuție a apei și de canalizare în Botoșani" din cadrul programului ISPA.

Sistarea furnizării apei în aceste zone ale oraşului este cauzată de lucrările de branşare la conductele noi montate prin programul ISPA la rețeaua de alimentare cu apă.

Echipele SC Nova Apaserv SA vor interveni şi pentru reparația unei vane situată în căminul localizat în intresecția străzilor Calea Națională și Uzinei.  Aşadar, lipsa apei se va resimți în toată zona Calea Națională ( de la E-ON până la PETROM pe Iașului), bulevardului Mihai Eminescu, cartierele Marchian, Independenței, Săvenilor, Miorița şi  Stejari.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite