Botoşani: Weekend cu şoferi băuţi pe drumurile publice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Numai aseară, doi conducători auto şi un mopedist s-au ales cu dosar penal şi permisele suspendate după ce  s-au urcat la volan în stare de ebrietate.

Puţin înainte de miezul nopţii, un echipaj de la Rutieră a identificat în trafic un şofer cu o concentraţie de 0,95 mg/l alcool în aerul expirat. Eugen C.(59ani), din localitatea Rânghileşti Deal- Santa Mare,se deplasa la volanul unei Dacii 1310 pe DN 24 C pe raza localităţii Ştefăneşti. Poliţiştii au întocmit actele premergătoare urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Cu puţin timp înainte,un mopedist aflat în stare de ebrietate circula cu viteză excesivă pe DN 29, în localitatea Ungureni. Într-o intersecţie, bărbatul de 38 de ani nu a mai putut controla vehiculul pentru a efectua un viraj spre dreapta şi s-a răsturnat pe carosabil. Poliţiştii au stabilit că mopedistul avea o concentraţie de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Alţi doi conducători auto  sunt cercetaţi penal pentru conducere în stare de ebrietate pe drumurle publice. Un bărbat de 42 de ani din localitatea Bucecea şi altul de 38 de ani din Vorniceni au fost prinşi băuţi la volan vineri seară şi au rămas fără permis de conducere. Primul avea o alcoolemie de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat iar celălalt o concentraţie de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite