Botoşani: 8 Martie petrecut la restaurant sau pe pârtie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Botoşănenii îşi pot încânta iubitele cu o cină romantică sau cu un weekend la munte.

Cum Ziua Femeii pică marţi, petrecerile vor fi organizate sâmbătă şi duminică. O cină romantică la un restaurant de lux costă aproximativ 200 de lei pentru două persoane, condiţia fiind ca masa să fie rezervată din timp. Majoritatea restaurantelor au angajate formaţii de muzică care vor cânta toată noaptea. Spre deosebire de ceilalţi ani, meniul nu va mai fi fixat de restaurante, ci clienţii îşi vor alege singuri felurile de mâncare preferate, în funcţie de gusturi şi banii din buzunar.

Meniu dictat de clienţi

„În sala mare nu mai avem locuri nici sâmbătă şi nici duminică, toate mesele fiind rezervate de grupuri de prieteni. Fiecare grup a avut posibilitatea să-şi stabilească singur meniul, în funcţie de bugetul alocat. În plus, avem o formaţie de lăutari care va cânta toată noaptea“, a spus Marius Herghelegiu, patronul unui restaurant din Botoşani.

În afară de restaurante, bărbaţii pot să-şi impresioneze consoarta cu un weekend petrecut la munte la schi.  Cea mai apropiată pârtie este la Gura Humorului, la doar o oră şi jumătate de mers cu maşina din Botoşani. Pârtia este dotată cu telescaun şi a fost inaugurată anul trecut. Închirierea unei perechi de schiuri costă 40 de lei pe zi, iar pentru o sanie se plăteşte 10 lei pe oră. Zona oferă şi alte locuri de petrecere a timpului liber.

Cazare la Voroneţ

În parcul Ariniş din imediata apropiere a pârtiei, turiştii pot merge la patinoar sau să facă o baie la piscina acoperită. Cazarea este variată, Gura Humorului sau Voroneţul fiind pline de pensiuni. Preţurile sunt pentru toate buzunarele. O noapte de cazare la o pensiune de o stea costă 50 de lei, iar la patru stele o cameră matrimonială poate fi închiriată cu 120 de lei. Pentru mic dejun inclus se mai adaugă 50 de lei la preţul camerei.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite