Botoşani: 1 Mai, mai ieftin la cinci stele în Bulgaria decât acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Botoşănenii care şi-au propus să nu stea acasă de 1 Mai mai pot opta pentru o mini vacanţă de vis, la preţuri de crică, dar în străinătate. Agenţiile de turism din oraş oferă sejururi cuprinse între două şi şapte zile, în hoteluri de patru şi cinci stele, cu servicii all inclusiv, în staţiunile de pe litoralul bulgăresc.

Preţurile în staţiunile bulgăreşti sunt cu mult mai mici decât cele din staţiunile româneşti, aşa că sute de botoşăneni nu au rezistat tentaţiei şi au rezervat bilete pentru mini-vacanţa de 1 Mai. „ Este adevărat că preţurile sunt extrem de mici, pornid chiar de la 20 de euro pe zi de persoană, cu servicii all inclusiv, la un hotel de patru stele. Am avut foarte multe solicitări, mai ales din partea celor care au mai fost în concediu în Bulgaria. Cea mai bună ofertă este de 200 de familie,  timp de patru zile la un hotel de cinci stele şi servicii ultra all inclusiv în staţiunea de lux Nessebar, la o sută de kilometri de graniţa cu România. „ a spus Cristina Romaniuc, admninistratorul unei agenţii de turism.

Din cauza drumului destul de lung şi obositor până în staţiunile bulgăreşti, cei mai mulţi botoşăneni preferă totuşi zonele turistice mai apropiate. Pensiunile din Bucovina sunt cele mai căutate. Mai multe familii pot pune mână de la mână pentru a închiria o cabană cu doar  o sută de euro pe zi.

Botoşănenii mai înstăriţi şi-au cumpărat sejururi în capitalele Europene, cea mai căutată destinaţie fiind Praga.  Şapte zile în Praga, la un hotel de patru stele din centrul oraşului, cu servicii all inclusiv şi vizitarea principalelor obiective turistice costă 350 de euro de persoană.

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite