Botoşani: 112 şoferi amendaţi pentru viteză în doar opt ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia Rutieră a avut ieri o acţiune privind respectarea regimului legal de viteză. La acţiune au participat 24 de poliţişti. Un bucureştean a fost prins conducând un Logan în Botoşani cu110 km/h

Acţiunea Poliţiei Rutiere a avut loc între orele 12.00 şi 20.00, pe principalele drumuri ale judeţului unde au fost amplasate radare. În doar opt ore, au fost sancţionaţi un număr de 112 vitezomani care au trebuit să plătească amenzi contravenţionale în total de 29.614 lei pentru depăşirea limitei legale de viteză. Poliţiştii au suspendat şi două premise de conducere pentru depăşirea cu mai mult de 50 de km/h a vitezei legale.

Astfel, pe Drumul European E. 58, în municipiul  Botoşani, a fost depistat Radu Sorin A de 29 de ani, din Bucureşti, care a condus un autoturism Dacia Logan, cu viteza de 110 km/h, depăşind cu 60 de km/h limita legală de viteză. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 603 lei şi s-a dispus măsura complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile.   

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite