Botoşani: : A adormit în intersecţie după accident. Poliţiştii l-au trezit şi i-au făcut dosar penal!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul de 31 de ani este cercetat penal după ce a lovit un pieton, a fugit de la locul accidentul şi a adormit în timp ce aştepta culoare verde a semaforului.

Accidentul a avut loc aseară în jurul orei 21.00 pe strada Vârnav din municipiu. Băut bine, tânărul de 31 de ani a acroşat un pieton care traversa strada regulamentar dar şi-a continuat drumul. Din fericire, pietonul nu a fost rănit grav şi a găsit puterea de a suna la 112 să anunţe ce i s-a întâmplat. Poliţiştii au pornit în căutarea şoferului.

L-au găsit câteva minute mai târziu la intersecţiei dintre strada Bucovina cu strada Nicolae Iorga . Bărbatul adormise la volanul autoturismului Opel Astra în timp ce aştepta schimbarea culorii semaforului. Trezit din somn, şoferul a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a arătat 0,71mg/l alcool pur în aerul expirat.

,,Şoferul este cercetat acum pentru vătămare corporală din culpă, conducere a unui autovehicul pe drumurile publice cu o alcoolemie peste limita legală şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organului de poliţie,, a declarat insp. pr. Daniela Darea, purtător de cuvânt Inspectoratul Judeţean de Poliţie.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite